Alternativt sportstøj og tilbehør til markedets bedste pris!

Gratis fragt på alle ordre over 500kr.

Om Sportsgear

Har du nogle spørgsmål kan du kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Ellers er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Om Sportsgear

Sportsgear blev etableret som selvstændig virksomhed i 2015 og har siden arbejdet på at bringe kvalitetsikkert sportstøj fra mindre kendte mærker til de danske sportsklubber. Det er vores overbevisning at udenlandske mærker med høj kvallitet og stilrent design fortjener en chance på det danske marked og behøver ikke koste en formue.

Vi styrker foreningslivet

Hos Sportsgear arbejder vi for at skabe en god klubkultur og et stærkere fælleskab gennem kvalitetssikkert og moderne sportstøj. Vi sikrer lave priser og god service til alle vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at have et tæt samarbejde med klubber der ønsker at få specielt adgang til unikke priser og tilbud gennem klub shops som er personligt tilpasset hver klub.

Kontakt os

Hvis du eller din klub er interesserede i at høre mere om vores arbejde hos Sportsgear og vores produkter kan i kontakte os på mail eller telefon:

Mail: support@sportsgear.dk

tlf: 53 36 53 36

Din Information

Prisliste